• Barcelona

“Harry Potter: The Exhibition” s’inaugura el 17 de novembrede 2023

September 15, 2023

Port Vell – Barcelona

ENTRADES JA A LA VENDA!

https://barcelona.harrypotterexhibition.com/

Barcelona, Espanya (15 de setembre de 2023). Prepara’t per celebrar alguns dels teus moments preferits de Harry Potter amb “Harry Potter™: The Exhibition”. L’exposició itinerant més completa mai presentada sobre Harry Potter i tot Wizarding World arribarà al Port Vell de Barcelona el 17 de novembre de 2023. Les entrades d’aquesta nova exposició interactiva surten a la venda avui, 15 de setembre, a https://barcelona.harrypotterexhibition.com/


“Harry Potter™: The Exhibition” celebra les pel·lícules i històries de Harry Potter i de Bèsties fantàstiques, així com l’extensió Wizarding World, incloent-hi Harry Potter i el llegat maleït, a través d’escenaris bellament elaborats que homenatgen els personatges, llocs i criatures creats per J. K. Rowling, tal com apareixen en les pel·lícules i les històries. 


A partir del 17 de novembre, els visitants podran gaudir de manera personalitzada de Wizarding World, descobrint de prop els autèntics accessoris i vestits originals de les pel·lícules de Harry Potter i de Bèsties fantàstiques, en un viatge individualitzat a través d’impressionants entorns màgics en què s’utilitza el disseny d’immersió i una tecnologia mai no experimentada abans en una exposició itinerant. A més, mentre els visitants vagin explorant les sales, mitjançant polseres RFID se’n registraran les interaccions per tal d’oferir-los experiències úniques vinculades al seu perfil de visitant. 


Una captivadora exposició creada i produïda per Imagine Exhibitions, en col·laboració amb Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment i EMC Presents, que més d’1,6 milions de visitants han experimentat des que es va inaugurar fa més d’un any a Filadèlfia (Pensilvània). 


En paraules de Tom Zaller, president i conseller delegat d’Imagine Exhibitions, creador i productor de l’exposició, “mai hi ha hagut una experiència itinerant com aquesta i animo a tothom a Espanya que compri les seves entrades avui mateix, ja que s’estan venent ràpidament!”.


El més destacable de l’exposició:

La sala De la pàgina a la pantalla exhibeix una primera edició de Harry Potter i la pedra filosofal en una cambra cuirassada inspirada en les voltes de Gringotts. Rodejada de cites literàries i vídeos inspiradors, aquest espai permet als visitants tornar a connectar amb la història mentre accedeixen a l’exposició. 


La sala Castell de Hogwarts ofereix una experiència multimèdia immersiva amb elements i criatures icòniques com el Pi Cabaralla, els Demèntors i el Mapa de Magatotis, en el qual apareixerà el nom dels visitants, incitant-los a seguir explorant l’exposició. 


La sala del Gran Menjador és un espai que permet als visitants celebrar les dates assenyalades de forma màgica en la seva icònica arquitectura. 


La sala Cases de Hogwarts assenta les bases de l’experiència immersiva de l’exposició, brindant als visitants l’oportunitat de viure moments més personalitzats amb la casa de Hogwarts que seleccionin durant la preinscripció. Tot i orientar-se cap a una casa en concret, aquesta sala permetrà al públic experimentar totes les cases de Hogwarts en una sala de celebració en la qual es troba l’icònic Barret Seleccionador. Un espai perfecte per fotografiar-se envoltat dels escuts de les cases pintats en meticulosos vitralls. 


Les Aules de Hogwarts estan replenes d’objectes, criatures i vestits icònics. Els visitants interactuaran amb lliçons màgiques i jocs per mitjà de pantalles tàctils digitals disposades a revelar els secrets que s’amaguen darrere de moments icònics succeïts en les classes. A més, podran preparar pocions a l’Aula de Pocions, predir el futur a Endevinació, plantar una mandràgora a l’Hivernacle d’Herbologia i usar la seva vareta digital per derrotar un boggart en Defensa Contra les Arts Obscures. 


La Cabana de Hagrid El Bosc Prohibit ofereixen una experiència interactiva d’encantament Patronus. Així, els visitants podran descobrir criatures icòniques amagades al bosc, com centaures i acromàntules, i explorar-lo dins de la recreació de la Cabana del conegut personatge. 

Una col·lecció exclusiva de productes de “Harry Potter: The Exhibition” estarà disponible a la botiga de l’exposició perquè els fans celebrin la seva passió a través del gran nombre de productes temàtics que abasten l’extens Wizarding World. Els visitants podran triar entre una àmplia varietat de marxandatge que inclou peces de vestir, joieria i llaminadures tan conegudes com les granotes de xocolata o la cervesa de mantega, i també altres productes que no es troben en altres experiències de Wizarding World. 


Animem els fans a seguir Harry Potter: The Exhibition a FacebookInstagram i Twitter

#HarryPotterExhibition 


Sobre Wizarding World

Ens els anys transcorreguts des que van portar Harry Potter™ de l’estació de King’s Cross a l’andana 9 i 3/4, les seves increïbles aventures han deixat en la cultura popular una empremta única i permanent. Els vuit èxits de taquilla de Harry Potter basats en les obres originals de J. K. Rowling han donat vida a històries màgiques i, avui dia, es reconeix Wizarding World com una de les marques més preuades del món. 

L’immens univers interconnectat que representa també inclou: tres grandioses pel·lícules de Bèsties Fantàstiques, la multipremiada representació teatral Harry Potter i el llegat maleït, videojocs d’última generació i jocs per a mòbils de Portkey Games, productes innovadors, emocionant entreteniment en viu (inclosos quatre parcs temàtics) i apassionants exposicions. 


Aquest ventall de gires i distribució en expansió de Wizarding World de Warner Bros. Discovery també inclou: l’emblemàtic Harry Potter New York, Warner Bros. Studio Tour London; el Making of Harry Potter, Warner Bros. Studio Tour Tokyo, i les botigues de l’andana 9 i 3/4 londinenca.


Wizarding World continua evolucionant per oferir als aficionats a Harry Potter noves i emocionants formes de participar-hi. Wizarding World dona la benvinguda a la comunitat de fans de tot el món i generacions futures a explorar i descobrir la màgia per si mateixos.


WIZARDING WORLD i totes les marques comercials, personatges, noms i indicis relacionats són © i ™ de Warner Bros. Entertainment Inc. Drets de publicació ©JKR. (s23)


Sobre Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment

Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment (WBDGTE), part de Warner Bros. Discovery Global Brands, Franchises and Experiences, és líder mundial en la creació, desenvolupament i concessió de llicències d’entreteniment segons la ubicació, esdeveniments en viu, exposicions i experiències de parcs temàtics basades en els personatges, històries i marques icòniques de Warner Bros. WBDGTE és el bressol de les innovadores ubicacions mundials de Wizarding World de Harry Potter™, Warner Bros. World Abu Dhabi, WB Movie World Austràlia i innombrables experiències inspirades en DC, Looney Tunes, ScoobyJoc de tronsFriends i molts més. Amb els millors socis, WBDGTE permet als aficionats de tot el món submergir-se físicament en les seves marques i franquícies preferides.


WIZARDING WORLD i totes les marques comercials, personatges, noms i indicis relacionats són © i ™ de Warner Bros. Entertainment Inc. Drets de publicació © JKR. (s23)


Sobre Imagine Exhibitions

La companyia Imagine Exhibitions, Inc., amb base a Atlanta, és líder mundial en disseny teatral immersiu, narració d’històries i experiències immersives impulsades per la narrativa, i crea experiències sofisticades i de gran qualitat per a museus, marques, llocs i complexos turístics integrats de tot el món. L’equip d’Imagine, pioner en la indústria, acumula dècades d’èxits en el camp de les experiències de disseny immersiu i entreteniment, des de la idea fins a la realització, per crear i implementar entorns memorables i estimulants. Les experiències personalitzades de la companyia ofereixen missatges concrets i serveixen per augmentar l’assistència allà on es presenten. Imagine Exhibitions, Inc., empresa pionera mundial en entreteniment itinerant, és artífex de nombroses exposicions reconegudes internacionalment com: Harry Potter: The ExhibitionTitanic: The ExhibitionThe Hunger Games: The ExhibitionAngry Birds: The Art & Science Behind a Global PhenomenonJurassic World: The Exhibition, i Downton Abbey: The Exhibition


Imagine Exhibitions compta actualment amb més de 40 exposicions úniques en museus, centres científics, aquaris, complexos turístics integrats i llocs no tradicionals d’arreu del món. L’empresa també continua dissenyant, obrint i operant els seus propis espais, a més de crear i desenvolupar museus permanents i semipermanents, marques, recintes d’oci i experiències gastronòmiques. Per obtenir-ne més informació, busca’ns a Facebook o visita www.ImagineExhibitions.com.


Sobre EMC Presents

EMC Presents és una associació entre CTS Eventim, un dels principals proveïdors internacionals de serveis de venda d’entrades i oci en viu, i el guardonat promotor i productor Michael Cohl, creant una de les xarxes de promotors i de recintes d’oci més potents del món. L’associació ofereix una plataforma integral global d’entreteniment en viu i crea espectacles i experiències increïbles, des de la fase de creació del concepte fins a la producció i la promoció. Michael Cohl ha treballat professionalment durant més de 45 anys com a productor i promotor d’artistes icònics, dels més reconeguts del món com: Barbra Streisand, Oprah Winfrey, The Rolling Stones, Pink Floyd, U2, Michael Jackson, Frank Sinatra i molts més. A les estratègies de Michael se’ls atribueix la revolució del sector de les gires a tot el món. A més de la seva dilatada trajectòria en la indústria musical, Cohl ha promogut nombroses exposicions d’èxit com: l’exposició original de King Tut; John Lennon: The New York City Years; Bodies: The Exhibition; Jurassic World: The Exhibition, i Pink Floyd: Their Mortal Remains. Anteriorment president de Live Nation, Cohl va ser inclòs al Canadian Rock n Roll / Music Hall of Fame i va rebre una estrella al Passeig de la Fama del Canadà. A més de molts altres premis, Cohl ha estat també guardonat amb un Emmy, el Billboard Legend of Live Award, el TJ Martell Foundation Man of the Year Award, un Peabody Award i un JUNO Award for Special Achievement.


MATERIALS DE PREMSA DISPONIBLES AQUÍ

CONTACTE DE PREMSA

Sandra Fernández Isardo | Focus
[email protected]
+34 646 929 699

Pablo García | Focus
[email protected]
+34 644 159 428